Water icon 28

Siguldas novada svētkos Siguldas Sporta centrs ir sagatavojis īpašu piedāvājumu ģimenēm

26.05.2017

Pērkot "Ģimene 3", "Ģimene 4", "Ģimene 5" vai "Ģimene 6+" piedāvājumu uz ūdens atrakciju un atpūtas parku komplektā saņemiet apmeklējumu uz lielo un mazo peldbaseinu. Piedāvājums ir spēkā no 27.maija līdz 4.jūnijam apmeklētājiem ar Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas kartēm.

Lielā un mazā peldbaseina apmeklējums ir jāizmanto vienā reizē ar apmeklējumu uz ūdens atrakciju un atpūtas parku. Apmeklējot lielo un mazo peldbaseinu obligāti ir jālieto peldcepures, apmeklētāju ērtībām ieteicamas arī gumijas čības.

Ūdens atrakciju un atpūtas parkā ir pieejams bērnu peldbaseins ar dažādām ūdens atrakcijām un ūdens slīdrenes 40 metru garumā. Klienti var apmeklēt hidromasāžas un aukstā ūdens baseinus, kā arī relaksēties sauļošanās zonā ar alpu sauli. Apmeklētājiem šajā zonā pieejamas trīs veidu pirtis – sausā, tvaika un infrasarkanā pirts, kā arī hidromasāžas dušas.

Peldēšanas priekiem apmeklētājiem ir pieejams 25 metrus garš lielais peldbaseins ar četriem celiņiem. Peldbaseina dziļākā daļa ir 2 metri, savukārt seklā daļa – 1.35 metri. Bērniem ūdensprieku baudīšanai lielisks ir mazais peldbaseins 85 centimetru dziļumā.

Gaidīsim jūs ciemos un baudīsim Siguldas novada svētkus kopā!

x

Nosūtīt ziņu