Water icon 28

OC Limbaži/MSĢ spēlē Siguldā atzīst Saaremaa VK pārākumu

03.02.2020

Siguldas Sporta centrs 31. janvāra vakarā savas viesmīlīgās durvis vēra lielajam volejbolam – “Credit24” Meistarlīgas spēlei starp OC Limbaži/MSĢ un Saaremaa VK, kuru pārstāv latvietis Artis Caics. Lai gan volejbola draugiem nebija sarežģīti noteikt spēles favorītu, jo turnīra tabulā Igaunijas klubs atrodas pašā augšā, bet līgas jaunākā komanda no Latvijas ieņem 9. vietu regulārajā sezonā, tas netraucēja izbaudīt spēles enerģiju un azartu. Spēle beidzās ar rezultātu 0:3 (15/25 18/25 23/25) viesu labā.

Spēles sākumā OC Limbaži/MSĢ rindās bija jūtams satraukums, jo tik daudz skatītāju priekšā bija spēlējis tikai retais. Tas ļāva viesu komandai jau pašā ievadā izcīnīt vairākus punktus pēc kārtas un iekrāto pārsvaru noturēt līdz seta beigām, kurš beidzās ar 25:15. Arī otro setu igauņi iesāka ar vairākiem punktiem pie savas serves, bet limbažnieki jau mazliet sāka iespēlēties un demonstrēja daudz skaistas epizodes, tomēr sets noslēdzās 25:18 kaimiņiem par labu. Ar to mūsu jaunie volejbolisti nebija mierā un apņēmības pilni iesāka 3. setu, izvirzoties vadībā ar 5:2, tomēr spēles rezultāts izlīdzinājās jau pavisam ātri. Komandas apmainījās ar skaistām epizodēm un punkts punktā aizvadīja setu līdz pašai galotnei, kurā pieredze ņēma virsroku - uzvara atkal viesiem - 25:23.

Ar lielu prieku varēja vērot siguldieša, 14 gadus vecā Gustava Auziņa sniegumu spēlē kopā ar jau pieredzējušajiem vīriem. Gustavu stiprināja spēcīgs dzimtās pilsētas atbalsts. Jāatzīst, Limbažu komanda vienmēr izcēlusies ar jauno spēlētāju ugunskristībām, kuras Gustavs veiksmīgi pievarējis un nākotnē ieņems arvien nozīmīgāku lomu komandā.

Kopumā spēle Siguldā pierādīja, ka arī šajā pilsētā cilvēki saprot un izbauda volejbolu – pārpildītajās tribīnēs rībēja bungas, skanēja taures, plaukšķi un atbalsta saucieni, savukārt pēc spēles skatītāji nekautrējās veltīt daudz labus vārdus spēles organizatoriem, kuri bija parūpējušies par atmosfēru ar DJ Emildeo, karsējmeitenēm no Latvijas Universitātes, konkursiem no “Pafbet” un enerģisko pasākuma vadītāju.

OC Limbaži/ MSĢ izsaka pateicību Siguldas Sporta centra kolektīvam par aktīvo iesaistīšanos un atsaucību, kā arī siguldiešiem par viesmīlību. Arī viesu komandas treneris, spēlētāji un personāls atzinīgi novērtēja spēles organizāciju un izteica viennozīmīgu vēlmi šeit atgriezties.

Šis bija jauns izaicinājums un piedzīvojums visai komandai, kurā ieguvām daudz pieredzes un emocijas, bet jau nākamo mājas spēli OC Limbaži/ MSĢ aizvadīs savā īstajā mājvietā - OC Limbaži zālē. Tāpēc sakām lielu paldies ikvienam, kas līdzdarbojās šī pasākuma rīkošanā un jo īpaši spēcīgākajiem stūrakmeņiem - Murjāņu sporta ģimnāzijai, Olimpiskajam centram  Limbaži, Limbažu novadam,  “Pafbet”, guļbūvju ražotājiem SIA “Engels Hus”, pludmales volejbola hallei “O-Sands”, Mūkusalas biznesa centram, SIA “Latvijas propāna gāze”, veikaliem “Sportland”, “Macron Latvia”, Latvijas jaunsardzei un armijai, kā arī komandas krusttēvam Agrim Lazdiņam.

Fotogalerija pieejama šeit.

x

Nosūtīt ziņu