Water icon 28

Lieldienu volejbola turnīrs 2020

09.03.2020

Š. g. 13. aprīlī Siguldas Sporta centrā notiks Lieldienu volejbola turnīrs. Turpinot mūsu aizsāktās tradīcijas jau vairāku gadu garumā, aicinām piedalīties ikvienu volejbola entuziastu, lai sportiskā garā pavadītu Otrās Lieldienas.

Iepriekšējā pieteikšanās sacensībām šeit vai klātienē Siguldas Sporta centra kasēs. Dalības maksa vienam dalībniekam ir 4.00 EUR, dalībniekiem ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti 20% atlaide. Pēc 12. aprīļa plkst. 22.00 visiem dalībniekiem dalības maksa 5.00 EUR un pieteikšanās tikai sacensību dienā Siguldas Sporta centra kasēs līdz plkst.10.00.

Dalībnieku reģistrācija sacensību dienā pie sekretariāta no plkst. 10.00 līdz plkst. 10.30.

Pēc dalībnieku reģistrācijas spēlētāji tiks salozēti līdzvērtīgās komandās, spēlējot kopā gan sievietēm, gan vīriešiem vienā komandā. Spēļu gaitu un norisi nosaka galvenais tiesnesis atkarībā no dalībnieku skaita.

Sīkāka informācija, zvanot uz tālruni 20355535 vai sazinoties e-pastā: volejbols@nuki.lv. / Nolikums

Pasākumu organizē Siguldas Sporta centrs sadarbībā ar sporta klubu “NUKI”.

Uz tikšanos Lieldienu volejbola turnīrā! 

Dalībnieks un sacensību apmeklētājs tiek informēts, ka pasākuma laikā var tikt veikta arī filmēšana un fotografēšana no SIA “Siguldas Sporta serviss”, pasākuma rīkotāja, pasākumu tiesnešu un citu tam pilnvaroto personu puses, kā arī sacensību rezultātu publicēšana. Piesakoties pasākumā kā dalībnieks vai, apmeklējot pasākumu klātienē, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt fotografēts un filmēts, ka viņa attēls var tikt izmantots filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos, ka viņa sacensību rezultāti var tikt publicēti sacensību vietā un pasākuma rīkotāja vai citu tam pilnvaroto trešo pušu komunikāciju rīkos. Visas tiesības uz šādiem materiāliem un tā izmantošanu pieder SIA “Siguldas Sporta serviss” vai attiecīgi pilnvarotajai trešajai personai, šādu materiālu SIA “Siguldas Sporta serviss”, pasākuma rīkotājs vai attiecīgi pilnvarotā trešā persona var izmantot pēc saviem ieskatiem visā pasaulē jebkuros plašsaziņas līdzekļos reklāmas nolūkos vai citam mērķim, kā arī komerciālos nolūkos bez jebkādas atlīdzības vai kompensācijām par iepriekš minēto apmeklētājam.

x

Nosūtīt ziņu