Water icon 28

Svarīga informācija!

13.03.2020

Sakarā ar Ārkārtas situācijas ieviešanu valstī COVID-19 izraisītās pandēmijas dēļ un, lai mazinātu vīrusa izplatību, informējam par svarīgākajiem punktiem un turpmāko Siguldas Sporta centra darbību!

❗️ Ūdens atrakciju parks un peldbaseins no šodienas līdz 14. aprīlim ir SLĒGTS!
❗️ Visi Peldētapmācības skolas un peldbaseina abonementi tiks pagarināti par laiku, kad zona bija slēgta!
❗️ Grupu nodarbības pieaugušajiem nenotiks līdz turpmākai informācijai!
❗️ Spēka zāle pagaidām strādās ierobežotos darba laikos, ievērojot papild us drošības pasākumus:
-   Siguldas Sporta Centrs  (Spēka zāle) darba laiki darba dienās no plkst. 8.00 līdz plkst. 20.00! Sestdienās un svētdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 20.00!
- Katru dienu Spēka zālē tiks ievērota tehniskā pauze no plkst. 13.00 līdz plkst. 14.00, papildus dezinfekcijas veikšanai ģērbtuvēs un Spēka zālē!
- Spēka zālē tiks izvietoti papildus dezinfekcijas līdzekļi, lai apmeklētāji pirms un pēc Spēka zāles apmeklējuma tos izmantotu higiēnas nodrošināšanai!
❗️ Siguldas Sporta centrs ir slēgts personām līdz 18 gadiem. Šis ierobežojums neattiecas uz Siguldas Sporta diagnostikas apmeklētājiem, kur līdzīgi kā citās ārstniecības iestādēs, apmeklējums notiek pēc paredzētā pieraksta!
❗️ Lielie pasākumi sakarā ar valstī un novadā pieņemtajiem noteikumiem tiek atcelti!
❗️  Siguldas Sporta diagnostika turpinās ierasto darbu pēc pieraksta, ievērojot maksimālu piesardzību. Procedūras laikā telpā atrodas tikai klients un ārstniecības personāls. Pēc katra klienta tiks veikta telpu vēdināšana, rokturu dezinfekcija un mitrā uzkopšana ar dezinficējošiem līdzekļiem.

Aicinām apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli pirms apmeklēt Siguldas Sporta centru. Ja esat apmeklējis vai esat bijis saskarsmē ar personām, kas apmeklējušas kādu no pandēmijas skartajiem reģioniem un valstīm, ievērot Veselības ministrijas ierobežojumus un noteikumus   👉   www.vm.gov.lv.

Būsim atbildīgi, saudzēsim sevi un apkārtējos!
Par turpmākajām izmaiņām sekojam līdzi Facebook un mājas lapā!

x

Nosūtīt ziņu