Water icon 28

Informācija par Spēka zāles izmaiņām iekšējās kārtības noteikumos.

14.03.2020

Apmeklētāju veselība mums ir svarīga un, lai nodrošinātu drošu Spēka zāles darbību COVID-19 izraisītās pandēmijas dēļ, ir veiktas vairākas būtiskas izmaiņas Spēka zāles apmeklējuma darba laikos un iekšējās kārtības noteikumos.

 

Tiks ieviesti sekojoši papildus drošības pasākumi:
👉  Pirms došanās uz Spēka zāli apmeklētājiem administrācijā būs jāaizpilda anketa! Anketā ar parakstu apliecināsiet, ka  Jūs vai Jūsu ģimenes locekļi, vai personas ar kurām dzīvojat kopā nav apmeklējušas COVID-19 skartās valstis vai teritorijas un neesat bijis kontaktā ar saslimušajiem vai kontaktpersonām. Kā arī Jums nav saslimšanas simptomu. Ja jūsu veselības stāvoklis vai situācija neatbilst norādītajam, Spēka zāli apmeklēt nedrīkst.
👉  Siguldas Sporta centrs ir slēgts personām līdz 18 gadiem. Šis ierobežojums neattiecas uz Siguldas Sporta diagnostikas apmeklētājiem, kur līdzīgi kā citās ārstniecības iestādēs, apmeklējums notiek pēc pieraksta.
👉  Spēka zāles darba laiks darba dienās būs no plkst. 8.00 līdz plkst. 20.00, bet brīvdienās un svētku dienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 20.00.
👉  Katru dienu Spēka zālē būs tehniskā pauze no plkst. 13.00 līdz plkst. 14.00, kad apmeklētājiem tā tiks slēgta papildus dezinfekcijas veikšanai, tajā skaitā ģērbtuvēs.
👉  Spēka zālē būs izvietoti papildus roku dezinfekcijas līdzekļi, lai apmeklētāji pirms un pēc Spēka zāles apmeklējuma tos izmantotu higiēnas nodrošināšanai.
👉  Spēka zāles abonements, kurš netiks izmantots laika periodā no 13.03.2020 līdz 14.04.2020, tiks pagarināts par attiecīgo periodu.
👉  Personām, kuras apmeklē Spēka zāli ar ierobežotu laika abonementu, līdz 14.04.2020 laika ierobežojums tiek atcelts un Spēka zāli var apmeklēt jebkurā darba laikā.
👉  Pēc trenažieru izmantošanas apmeklētājam rūpīgi jānotīra trenažiera virsmas, uz kurām esiet veicis vingrinājumus, izmantojot Spēka zālē pieejamos dezinfekcijas līdzekļus un salvetes.

Mūsu kolektīvs katru dienu rūpēsies, lai mūsu apmeklētājiem būtu veselībai droša un atbilstoša vide treniņiem.

Saudzēsim sevi un apkārtējos!

x

Nosūtīt ziņu