Water icon 28

Turpinām sportot un būt aktīvi arī šajā vīrusa un pašizolācijas laikā!

17.03.2020

Laikā, kad nav iespējas nākt uz Siguldas Sporta centru, mēs ejam pie jums. No rītdienas, 18.marta, katru darba dienu, plkst.18.30 piedāvāsim dažādas fitnesa nodarbības tiešsaistē. Kas jums ir nepieciešams: telefons vai planšete, vai dators ar aktīvu Facebook kontu, papildus inventārs, kurš būs aprakstīts pie katras nodarbības.

Tiešsaistes nodarbības notiks Siguldas Sporta centra Facebook kontā, kur katru dienu viens no treneriem atbalstīs jūs ar sportisku garu un noderīgiem vingrojumiem, lai saglabātu labu fizisko formu šajā laikā. Tiešsaistes ieraksti tiks saglabāti un tie būs pieejami jebkurā laikā mūsu Facebook lapā.

Nodarbības notiks katru darba dienu plkst. 18.30, bet piektdienās papildus nodarbība arī plkst.19.30.

Trešdien, plkst.18.30 tiekamies uz POWER ar Andreju Filipovu

Nepieciešamais inventārs: slotas kāts, divas 0.5 l un divas 1.5 l pudeles ar ūdeni. Ir iespēja izīrēt Siguldas Sporta Centra inventāru (stienis + 6 ripas: 1.25 kg; 2.5 kg; un 5 kg) līdz 14.aprīlim. Rakstīt  juris.dzenis@siguldassports.lv.

Ceturtdien, plkst.18.30 tiekamies uz bērnu un vecāku vingrošanu ar Diānu Dakteri

Var būt vecāki ar bērniem vai brāļi un māsas, vai jebkuri divi cilvēki, bet var arī vingrot viens.

Nepieciešamais inventārs: vismaz viena ūdens pudele bērniem 0.5 l, bet vecākiem 1.5 l ar ūdeni. Ieteicams vingrošanas paklājiņš vai vienkārši mīkstāks segums.

Piektdien, plkst.18.30 tiekamies uz V ESELA  MUGURA ar Lindu Līci

Nepieciešamais inventārs: vingrošanas paklājiņš vai vienkārši mīksts segums, hanteles vai ūdens pudeles (0.5 l) ar ūdeni.

Piektdien, plkst.19.30  uz POWER ar Andreju Filipovu

Nepieciešamais inventārs: slotas kāts, divas 0.5 l un divas 1.5 l pudeles ar ūdeni. Ir iespēja izīrēt Siguldas Sporta Centra inventāru (stienis + 6 ripas: 1.25 kg; 2.5 kg; un 5 kg) līdz 14.aprīlim. Rakstīt  juris.dzenis@siguldassports.lv.

Pirmdien, plkst. 18.30 tiekamies uz PILATĒM  ar Faniju Šitcu

Nepieciešamais inventārs: vingrošanas paklājiņš vai vienkārši mīksts segums. Lielākā daļa vingrojumi būs stāvus, lai varētu vingrot arī nelielās telpās.

Otrdien, plkst. 18.30 tiekamies uz VERVI  ar Inesi Miltiņu

Nepieciešamais inventārs: vingrošanas paklājiņš vai vienkārši mīksts segums. 

Vingrojam kopā ar bērniem un mājdzīvniekiem 😉 !!! Pirms un pēc vingrošanas noteikti vēdinām telpas. Esam labā noskaņojumā, esam veseli, sportiski un tiekamies Siguldas Sporta centra tiešsaistē!

 

x

Nosūtīt ziņu