Water icon 28

No 9.jūnija jauniešiem tiks atsāktas VFS nodarbības

29.05.2020

Siguldas Sporta centrs aicina jauniešus vecumā no 9 līdz 15 gadiem pieteikties uz Vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbībām (VFS), lai regulārā treniņu procesā caur vingrinājumiem un uzdevumiem attīstītu līdzsvara, koordinācijas, ātruma, spēka, lokanības, sadarbošanās un komunikācijas īpašības.

Nodarbības notiks katru otrdienu un ceturtdienu plkst. 17.30 Siguldas Sporta centra skrejceliņā, Sporta zālē vai Siguldas pilsētas stadionā, atkarībā no laika apstākļiem un plānotajiem uzdevumiem treniņu laikā. Nodarbības vadīs treneri Diāna Daktere un Mareks Veics.

  • Uz grupu nodarbību var pieteikties, iepriekš veicot rezervāciju un iegādājoties VFS abonementu (tālrunis 25448860 vai e-pasts ssc@siguldassports.lv).
  • Ir iespēja izvēlēties mazāk intensīvu vai intensīvāku treniņa režīmu, iegādājoties abonementu ar apmeklējumu vienu reizi nedēļā vai apmeklējot nodarbības divas reizes nedēļā. Šādu abonementu cena mēnesī ir attiecīgi 22.00 eiro vai 42.00 eiro.
  • Aicinām ierasties uz nodarbību jau atbilstoši saģērbtam, lai uz vietas būtu tikai jāpārvelk apavi un nebūtu jāapmeklē ģērbtuves.
  • Nepieciešamības gadījumā ir pieejamas arī ģērbtuves un dušas. Ģērbtuvēs ir jāievēro 2 metru distance un nedrīkst vielaicīgi būt vairāk nekā 5 personas, bet maksimālais uzturēšanās laiks - 15 minūtes.
  • Visās nodarbību norises vietās ir pieejami gan virsmas dezinfekcijas līdzekļi sporta inventāra dezinfekcijai pirms un pēc nodarbības, gan roku dezinfekcijas līdzekļi.
  • Tiekamies grupu nodarbībās un esi aktīvs!

Sporto atbildīgi!

vfs_jauniesi_informacija.jpg (303,46 KB)

x

Nosūtīt ziņu