Water icon 28

Papildināti iekšējās kārtības noteikumi no 10.jūnija.

11.06.2020

Siguldas Sporta centra Spēka zāle, Vingruma zāle, TRX zāle un vieglatlētikas skrejceliņš sākot ar 2020.gada 10.jūniju un līdz nākamajam MK lēmuma, darbojas ievērojot visas ārkārtas situācijas noteiktās prasības, lai mazinātu inficēšanās risku, ievērotu valstī noteiktās sociālās distancēšanās pasākumus un ierobežotu COVID-19 izplatību

Katrā no zālēm vienlaicīgi var atrasties ne vairāk kā 30 cilvēki, ievērojot 2 metru distanci vienam no otra. Cilvēku skaits telpās tiek patstāvīgi kontrolēts, bet ikvienam mūsu klientam, ja jūtieties apdraudēti vai nevēlaties radīt riskus sev un apkārtējiem apmeklētājiem, jebkura veida abonementi apturēti līdz 31.augustam.

  1. Neapmeklējiet Siguldas Sporta centru, ja jūtaties slikti vai jums ir kādi no saslimšanas simptomiem: paaugstināta temperatūra, klepus, apgrūtināta elpošana. Šādos gadījumos nekavējoties meklējiet palīdzību un izpildiet Veselības ministrijas norādījumus, kurus varat atrast vm.gov.lv .
  2. Spēka zāles darba laiks darba dienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 21.00, bet brīvdienās no plkst. 10.00 līdz plkst. 18.00. Vingruma zāle, TRX zāle un vieglatlētikas skrejceliņš darbojas pēc iepriekš sastādīta grupu nodarbību vai individuālo nodarbību grafika.
  3. Spēka zāli vai grupu nodarbības drīkst apmeklēt tikai klients, kurš ir veicis iepriekšēju apmeklējuma rezervāciju, zvanot uz tālruni 25448860 vai nosūtot pieteikumu uz e-pastu ssc@siguldassports.lv. Viens Spēka zāles apmeklējuma laiks tiek noteikts ne vairāk kā 2 (divas) stundas un apmeklējuma laiki, uz kuriem veicama rezervācija ir:Darba dienās plkst. 9.00 / 11.00 / 13.00 / 15.00 / 17.00 / 19.00, bet brīvdienās plkst. 10.00 / 12.00 / 14.00 / 16.00.
  4. Ierodoties Siguldas Sporta centrā, ja klientam nav līdzi aizpildīta apliecinājuma veidlapa (apliecinājuma veidlapa atrodas mājas lapā - www.siguldassports.lv), viņš to aizpilda uz vietas. Apliecinājuma veidlapa ir jāaizpilda tikai vienu reizi.
  5. Apmeklējot Siguldas Sporta centru, klientam ir jāpievērš pastiprināta uzmanība personīgās higiēnas jautājumiem un savas darbības zonas dezinfekcijai (roku dezinfekcija pie ieejas zālē un Siguldas Sporta centrā, inventāra apstrāde ar dezinfekcijas līdzekli un salvetēm pirms un pēc vingrojuma izpildes uz konkrētās inventāra).
  6. Siguldas Sporta centra jebkurā no telpām ir jāievēro 2 metru distance, tajā skaitā izpildot vingrinājumus Spēka zālē vai grupu nodarbību laikā. Izņēmums drīkst būt tikai individuālās nodarbības vai starp vienas ģimenes (mājsaimniecības) locekļiem.
  7. Ierodoties uz Siguldas Sporta centru aicinām jau atbilstoši saģērbties treniņam, lai būtu jāpārvelk tikai apavi. Pārvelkot apavus tam norādītājā vietā, ievērot 2 metru distanci. Nepieciešamības gadījumā ir pieejamas ģērbtuves un dušas, kuru telpās ir jāievēro 2 metru distance un nedrīkst būt vairāk kā 5 (piecas) personas, bet maksimālais laiks nedrīkst pārsniegt 15 (piecpadsmit) minūtes.
  8. Spēka zāli drīkst apmklēt no 12 (divpadsmit) gadu vecuma ar vecāku atļauju vai pilngadīgas personas vai trenera uzraudzībā.
  9. Spēka zālē treniņa laikā kā apakš paklāju neizmantojam dvieli vai citus materiālus, ar kuriem varam radīt papildus riskus paši sev un citiem apkārtējiem apmeklētājiem. Dvieli izmantot tikai, lai noslaucītu sviedrus pēc vingrinājuma, un to nedrīkst novietot uz citu trenažieru virsmām.
  10. Maksājumu veikšanai pēc iespējas izvēlēties bezskaidras naudas norēķinu veidus.
  11. Uzturēšanās Siguldas Sporta centra telpās, ja netiek apmeklēta Spēka zāle vai grupu nodarbības vai individuālās nodarbības, ir aizliegta. Izņēmums ir Sporta diagnostikas klienti saskaņā ar iepriekšēju pierakstu.
  12. Klientam ir jāievēro visas informatīvās zīmes, kas izvietotas Siguldas Sporta centā, lai regulētu klientu plūsmu un palīdzētu ievērot nepieciešamo distanci starp apmeklētājiem.

Siguldas Sporta centrs ar vislielāko atbildību izturas pret ikvienu no mūsu klientiem un pret valstī noteiktajiem ierobežojumiem, tāpēc aicinām arī mūsu klientus būt atbildīgiem un ievērot drošu vidi un bez aizrādījumiem sekot līdzi noteikumiem. Visu virsmu dezinfekciju veicam gan dienas laikā, gan nakts uzkopšanas stundās. Konstatējot kādu no riskiem vai noteikumu neievērošanu, Siguldas Sporta centra darbinieki patur tiesības liegt klientam izmantot Siguldas Sporta centra sniegtos pakalpojumus.

Sporto atbildīgi!

Ar visiem Siguldas Sporta centrs iekšējās kārtības noteikumiem var iepazīties Siguldas Sporta centrs klientu apkalpošanas vai mājas lapā - www.siguldassports.lv/lv/noteikumi/.

Noteikumi izstrādāti saskaņā ar 2020.gada 7.maija “Grozījumiem Ministru kabineta 2020. gada 12. marta rīkojumā Nr. 103  "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu" un IZM izstrādātām vadlīnijām “Par fiziskajām aktivitātēm, pulcējoties sporta norišu vietās ārkārtējās situācijas laikā no 2020.gada 12.maija” un paredzēti SIA “Siguldas Sporta Serviss” Siguldas Sporta centra apmeklētājiem.

x

Nosūtīt ziņu