Water icon 28

No 1. jūlija Spēka zāli būs iespēja apmeklēt jebkurā darba laikā

30.06.2020

No 1. jūlija Spēka zāli būs iespēja apmeklēt jebkurā darba laikā, jo apmeklējuma sākumam vairāk nebūs noteikts konkrēts laiks. Tomēr Spēka zāles apmeklējums arī turpmāk būs iepriekš jāpiesaka, zvanot uz tālruni 25448860 vai rakstot e-pastu uz ssc@siguldassports.lv. Spēka zālē vienlaicīgi varēs atrasties 30 cilvēki, kā arī rekomendējam ievērot 2 metru distanci vienam no otra. Klientu skaits telpās tiek patstāvīgi uzraudzīts un kontrolēts.

Apmeklējot Spēka zāli, klientam ir jāpievērš pastiprināta uzmanība personīgai higiēnai un savas darbības zonas dezinfekcijai (roku dezinfekcija pie ieejas Siguldas Sporta centrā un Spēka zālē, inventāra dezinfekcija pirms un pēc vingrojuma). Treniņa laikā kā apakš paklāju neizmantojam dvieli vai citus materiālus, ar kuriem varam radīt papildus riskus paši sev un citiem apkārtējiem apmeklētājiem. Dvieli izmantot tikai, lai noslaucītu sviedrus pēc vingrinājuma, un to nedrīkst novietot uz citu trenažieru virsmām.

Siguldas Sporta centrā ir jāievēro distance ikvienam apmeklētājam, kā arī aicinām ierasties uz nodarbībām vai treniņiem jau atbilstošā apģērbā, lai uz vietas būtu jāpārvelk tikai apavi un minimizētu Siguldas Sporta centrā pavadīto laiku. Nepieciešamības gadījumā ir pieejamas ģērbtuves un dušas, kurās drīkst uzturēties ne vairāk kā 5 (piecas) personas, bet rekomendētais laiks ir ne vairāk kā 15 (piecpadsmit) minūtes. 

Uz tikšanos treniņos!

  _obd2292_web.jpg (2,05 MB)

x

Nosūtīt ziņu