Water icon 28

Tiks atsāktas bezmaksas sporta nodarbības projektā “Esi vesels Siguldas novadā”

02.09.2020

Rūpējoties par Siguldas novada iedzīvotāju veselību, Siguldas novadā tiks atsāktas bezmaksas nodarbības projekta “Esi vesels Siguldas novadā” ietvaros. Projekta ietvaros ikviens Siguldas novada iedzīvotājs aicināts apmeklēt piedāvātās nodarbības Siguldas Sporta centrā un Fischer Slēpošanas centrā. Visas nodarbības vadīs sertificēti un pieredzējuši treneri.

Ikvienam būs iespēja iegūt rollerslēpošanas un peldēšanas iemaņas, kā arī iepazīt dažādas vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības.  Tiks piedāvātas nodarbības cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, kas notiks gan peldbaseinā, gan Spēka zālē. Uz šīm nodarbībām pieteikšanās tiek organizēta sadarbībā ar biedrību “Cerību spārni” – uz peldēšanas nodarbībām (tālr. 26879835, Marika), uz Spēka zāles nodarbībām (tālr. 26761072, Daina).

Kā pirmās tika uzsāktas rollerslēpošanas nodarbības Fischer Slēpošanas centrā - katru sestdienu no 22. augusta līdz 26. septembrim. Nodarbības vadīs treneri Raivis Zīmelis un Kaspars Kārkliņš. Iepriekšēja pieteikšanās, rakstot e-pastu uz fsc@siguldassports.lv.

No septembra sestdienās Siguldas Sporta centrā trīs mēnešu ciklā (septembrī, oktobrī un novembrī)  tiks piedāvātas diva veida nodarbības – “Cigun” pie treneres Fanijas Šitcas un “Aerobika” pie treneres Anitas Baumanes. Sākoties jaunajam mācību gadam, trešdienās un sestdienās peldbaseinā tiks piedāvātas arī peldēšanas nodarbības Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem no 2. līdz 12. klasei. Uz nodarbībām ir ierobežots apmeklētāju skaits un nepieciešama pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860.

No novembra līdz martam vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības tiks piedāvātas arī Siguldas novada pagastos: Siguldas pagastā, Mores pagastā un Allažu pagastā. Kopumā mēnesī tiks plānotas divas nodarbības katrā pagastā.

Visu nodarbību grafiks un informācija tiks publicēta mājas lapā un Siguldas Sporta centra un Fischer Slēpošanas centra “Facebook” lapā.

Nodarbības notiek Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros, kas tiks īstenots līdz 2023. gada decembrim, un tā laikā Siguldas novadā kopumā norisināsies 2380 dažādas aktivitātes – nodarbības, lekcijas, pasākumi un nometnes.

x

Nosūtīt ziņu