Water icon 28

Informācija Siguldas Sporta centra klientiem!

06.11.2020

Sakarā ar Ministru kabineta pieņemto rīkojumu par ārkārtējo situācijas izsludināšanu no 9. novembra līdz 6. decembrim, ir dažas izmaiņas Siguldas Sporta centra darbībā. Bet galvenais - mēs turpinām strādāt, jūs turpiniet sportot!

❗️ Grupu nodarbības pieaugušajiem turpināsies un notiks ārā pie sporta centra, mūsu iekārtotajā vingrošanas zonā. Maksimālais cilvēku skaits grupā ir 10, bet grupu nodarbību grafiks: https://cutt.ly/xgHGkS3.

❗️ Spēka zāle un peldbaseins būs atvērts gan individuālam apmeklējumam, gan individuālām nodarbībām ar treneri. Piesakies uz individuālām nodarbībām zvanot uz tālruni 25448860 un individuālajās nodarbības varēs būt arī vairākas personas, kas ir no vienas mājsaimniecības. Peldbaseina treneru pieejamie laiki: https://cutt.ly/xgHG9m2.

❗️  Siguldas Sporta diagnostika būs atvērta: fizioterapeita pakalpojumi, masāžas, teipošana, uztura speciālista pakalpojumi, u.c.

X Ūdens atrakciju parks no pirmdienas, 9. novembra, līdz 6. decembrim būs SLĒGTS, kā arī peldbaseinā nebūs pieejamā sauna.

X Peldētapmācības skolas nodarbības nenotiks, bet visi Peldētapmācības skolas abonementi tiks pagarināti. Aicinām aktīvi izmantot individuālās peldēšanas nodarbības pie mūsu treneriem.

❗️ Lai apmeklētu Siguldas Sporta centru, obligāti nepieciešama iepriekšēja apmeklējuma rezervācija, zvanot uz tālruni 25448860 vai nosūtot pieteikumu uz e-pastu ssc@siguldassports.lv.

#Sportoatbildīgi

 

x

Nosūtīt ziņu