Water icon 28

Izskriesim Latviju Siguldā arī šogad

13.11.2020

Jau trešo gadu pēc kārtas, turpinot aizsākto tradīciju 18.novembrī par godu Latvijas dzimšanas dienai, mēs aicinām ikvienu izskriet, nonūjot, apiet Latvijas robežas kontūru Siguldā. Šogad to darīsim individuāli, bet domās būsim vienoti par stipru un veselu Latviju!

Distances garums ir aptuveni 11 kilometru, kuras laikā divreiz nāksies pievarēt Gaujas ielejas kāpumus un kritumus, savukārt aptuveni 2 kilometri būs gar mazu strautiņu, pa gravu, cauri meža biezoknim.

Ievērojot šī brīža situāciju un aizliegumu pulcēties, kā arī rīkot publiskos pasākumus, distanci katrs pats varēs izskriet jebkurā laikā 18.novembrī un uzsākt šo distanci sev vēlamā vietā, jo distance būs marķēta pulksteņrādītāja virzienā. Dalībnieki aicināti ģērbties atbilstoši laika apstākļiem un skrējiena laikā izmantot savas viedierīces, lai pēc tam dalītos ar Latvijas dzimšanas dienā paveikto maršrutu.

Ikviens, kurš veiks pilnu maršrutu un dalīsies ar sava maršruta ierakstu no (Endomondo , Strava u.c. aplikācijām), pievienojot mirkļa birku #IzskrienLatvijuSiguldā savos sociālajos tīklos, piedalīsies loterijā.

Distances karte un gpx fails būs pieejams 16.novembrī.

x

Nosūtīt ziņu