Water icon 28

Uzdāvini saviem mīļajiem Jaunajā gadā veselīgu un aktīvu dzīvesveidu!

01.12.2020

Straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētki un Jaunais gads. Iepriecini un pārsteidz svētkos savu ģimeni, draugus vai kolēģus ar veselīgu un aktīvu dāvanu.

Mūsu dāvanu kartes ir iespējams izmantot visās trīs sporta bāzēs – Siguldas Sporta centrā, Fischer Slēpošanas centrā un Siguldas Pilsētas trasē. Dāvanu kartes derīguma termiņš ir 6 mēneši. Dāvanu kartes summu vari izvēlēties pēc saviem ieskatiem. 

Siguldas Sporta centrā ir iespēja iegādāties:

*3, 6 un 12 mēnešu abonementus uz spēka zāli.

*3, 6 un 12 mēnešu abonementu uz peldbaseinu.

*VIP abonementu.

Līdz ko beigsies ārkārtējā situācija valstī un papildus ierobežojumi, Siguldas Sporta centrā būs iespēja arī apmeklēt Ūdens atrakciju parku. Arī dāvanu kartes summu būs iespēja izlietot Ūdens atrakciju parkā kopa ar ģimeni. Ūdens atrakciju parka cenrādis pieejams šeit.

Sportiskākais kalns, garākais nobrauciens, plašākā nogāze, moderns aprīkojums, gleznains skats – tas viss raksturo  Siguldas Pilsētas trasi. Siguldas Pilsētas trase ir pārsteidzoša vieta, kur aktīvi un svaigā gaisā pilnveidot vai iemācīties kopā ar instruktoru kalnu slēpošanu vai snovbrodu. 

Fischer Slēpošanas centrs ir austrumeiropā pirmā mākslīgi saldētā distanču slēpošanas trase, kas ziemā apmeklētājiem piedāvā apgaismotu mākslīgo distanču slēpošanas trasi 1,25 km garumā. Dabīgos sniega apstākļos trasi iespējams izveidot pat līdz 9 km. 

Sagaidīsim Jauno 2021. gadu ar aktīviem un veselīgiem mērķiem! 

 

x

Nosūtīt ziņu