Water icon 28

Aicinām 14. februārī iziet, izskriet vai izslēpot sirds kontūru par godu Valentīndienai!

12.02.2021

Sigulda ir ne tikai mīlētākā pilsēta Latvijā, bet arī mīlētāju pilsēta! Aicinām šajās brīvdienās par godu Valentīndienai iziet, izskriet vai izslēpot sirds kontūru 4,5 km garumā. Zemāk ir pieejams gpx un png formāts kontūrai un maršruta apraksts. Par godu šim maršrutam organizēsim loteriju - viens laimīgais pāris vinnēs mūsu krūžu komplektu divām personām. Kas Tev jādara? Facebook ierakstā ieliec tēmturi #armīlestībuSiguldā un uzņem foto Siguldas Pilsētas trases kalna augšā. Galvenais nosacījums - bildē jābūt redzamai mīlestībai. Laimīgo pāri paziņosim 15. februārī Siguldas Sporta centra Facebook tiešsaistē.

Maršruta apraksts: Siguldas Sporta centrs -> Ata Kronvalda iela -> Skolas iela -> Jušu taka (lielais loks gar gravas malu) -> Pils iela (gar dīķi) -> baznīca -> Cēsu iela -> Jāņa Poruka iela -> vagoniņš -> skatu rats -> Leona Paegles iela -> Devons -> “vecā autoosta” -> gājēju pāreja uz Raiņa parku -> pa diognāli Raiņa parkam uz Ata Kronvalda ielu -> Siguldas Sporta centrs.

Jūs noteikti jautāsiet vai var iziet maršrutu ar ratiem, Jušu takā var sanākt iesprūst un maršrutu neizbraukt. Tāpēc šoreiz ratus atstājiet mājās. 

Maršruta garums: 4.5 km

GPX fails pieejams šeit -  https://failiem.lv/u/q7vjvmes6?share_email_id=e1bdc4

siguldas_sirds.png (283,67 KB)

x

Nosūtīt ziņu