Water icon 28

Bezmaksas nodarbības aprīlī un maijā

15.03.2021

Veselā miesā ir vesels gars, tāpēc līdz ar pavasara iestāšanos Siguldas novada iedzīvotājiem turpināsim piedāvāt bezmaksas nodarbības svaigā gaisā fiziskās veselības veicināšanai.

Turpināsim nūjot kopā ar treneri Faniju Šitcu 7. un 21. aprīlī un 5. un 19. maijā. Tikšanās plkst. 18.00 pie Siguldas Sporta centra. Uz nodarbības laiku būs pieejamas arī nūjošanas nūjas. Nūjošanas nodarbības piemērotas nūjošanas iesācējiem. Tiek aicināti nūjot visi interesenti, īpaši tie, kuri pārslimojuši pneimoniju vai citas plaušu slimības, lai uzlabotu veselību kopumā svaigā gaisā pieredzējušas treneres vadībā.

Līdz ar sniega nokušanu, Siguldas reljefs ir īpaši piemērots skriešanas nodarbībām un tagad būs iespēja ne tikai skriet, bet iemācīties to darīt pareizi kopā ar treneri Kasparu Kārkliņu. Tiksimies 11. un 25. aprīlī, kā arī 9. un 23. maijā plkst. 10.00 Siguldas Svētku laukumā. Nodarbībās iemācīsies pareizu kustību koordināciju, skriešanas tehniku un dažādus jaunus vingrinājumu kompleksus skriešanas tehnikas uzlabošanai.

Fischer Slēpošanas centrā maija mēnesī plānojam distanču slēpes nomainīt pret rollerslēpēm un 5., 12., 19. un 26. maijā plkst. 19.00 ikvienam būs iespēja apgūt jaunas prasmes vai nostiprināt esošās bezmaksas rollerslēpošanas nodarbībās sertificētu treneru vadībā. Lai piedalītos nodarbībā būs nepieciešams inventārs: rollerslēpes būs pieejamas bezmaksas visiem projekta nodarbību dalībniekiem, slēpošanas zābaki, nūjas un aizsargķiveres, kā arī ceļu un elkoņu aizsargi savi vai pieejami par samaksu mūsu nomā. Pieteikties uz rollerslēpošanas nodarbībām var no 12 gadu vecuma.

Uz visām nodarbībām vietu skaits ierobežots, lai pieteiktos uz nūjošanas un skriešanas nodarbību ir jāzvana pa tālruni 25448860, savukārt pieteikšanās rollerslēpošanas nodarbībām, zvanot pa tālruni 29118847 vai rakstot uz e-pastu fsc@siguldassports.lv.

Nodarbības notiek Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros, kas tiks īstenots līdz 2023. gada decembrim.

x

Nosūtīt ziņu