Water icon 28

16. jūnijā savas durvis apmeklētājiem vērs vaļā Siguldas Sporta centrs

15.06.2021

No 16. jūnija Siguldas Sporta centrā atkal būs pieejams peldbaseins un Spēka zāle un darba dienās tas būs atvērts no plkst. 10.00 līdz 20.00, bet brīvdienās un svētku dienās no plkst. 10.00 līdz 18.00.

Saskaņā ar MK noteikumiem Nr. 360 "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai" Siguldas Sporta centra sniegtos pakalpojumus varēs apmeklēt sekojošas personas:
  • vecumā no 12 gadiem, kuriem ir COVID19 vakcinācijas sertifikāts, kas apliecina, ka personai ir noslēgts vakcinācijas cikls;
  • vecumā no 12 gadiem, kuriem ir COVID19 pārslimošanas sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir pārslimojusi Covid-19 infekciju;
  • vecumā no 12 gadiem, kuriem ir pēdējo 48h laikā veikts negatīvs Covid-19 tests (pieaugušajiem testēšanu bez maksas valsts nodrošinās līdz š.g. 1. augustam, bet bērniem no 12 līdz 17 gadiem līdz 1. septembrim).
Ierodoties Siguldas Sporta centrā, ir jāuzrāda QR kods un personas apliecinošs dokuments (pase vai ID karte). QR kodu iespējams lejuplādēt savā tālrunī vai izdrukāt no mājas lapas: https://covid19sertifikats.lv/ .
Par personām vecumā līdz 12 gadiem nav pagaidām izstrādāti MK regulējumi, lai varētu apmeklēt sporta centrus.
Lai apmeklētu Spēka zāli un peldbaseinu, no šodienas ir iespēja iepriekšēja pieteikšanās, kura veicama vismaz vienu dienu iepriekš, zvanot pa tālruni: 25448860. Pieraksts ir iespējams ne vairāk kā 7 dienas uz priekšu.
  • Peldbaseinā vienlaicīgi varēs atrasties ne vairāk kā 11 personas, bet Spēka zālē ne vairāk kā 14 personas. Katram sporta centra apmeklētājam būs atvēlēts ne vairāk kā 2 stundu apmeklējuma laiks, bet ģērbtuvēs ne vairāk kā 15 minūtes.
  • Siguldas Sporta centra telpās, sejas un deguna aizsargmaskas ir jālieto līdz pat Spēka zāles zonai vai peldbaseinam.
  • Apmeklētājiem, kuriem ir peldbaseina vai Spēka zāles abonements, būs iespēja tos atsākt izmantot. Savukārt apmeklētājiem, kuriem ir peldbaseina un Spēka zāles abonements, bet nav iespēja esošo ierobežojumu dēļ izmantot sporta centra pakalpojumus, būs iespēja pagarināt abonementu termiņu un šobrīd iegādāties vienreizējo apmeklējumu.
  • Iegādātie un neizmantotie grupu nodarbību abonementi joprojām paliek iesaldēti līdz brīdim, kad beigsies ierobežojumi un būs iespēja sportot Siguldas Sporta centra telpās.
  • Apmeklētājiem, kuriem ir iegādātās SIA “Siguldas Sporta serviss” dāvanu kartes un termiņš beidzies periodā pēc 21.12.2020., dāvanu karte tiks pieņemta. Bet ja apmeklētājiem esošie sporta centra pakalpojumu ierobežojumi liedz izmantot dāvanu, būs iespēja pagarināt dāvanu kartes termiņu līdz brīdim, kad beigsies ierobežojumi.
  • No 1.jūlija apmaksa par āra grupu nodarbībām tiks veikta Sporta centra kasē.
  • Ūdens atrakciju parks un pirts zona pie peldbaseina nebūs pieejama!
Tiekamies Siguldas Sporta centrā!
x

Nosūtīt ziņu