Water icon 28

Piedāvājam individuālās nodarbības iekštelpās kopā ar treneri Faniju Šitcu

01.07.2021

Jau no šodienas, 1. jūlija, trenere Fanija Šitca aicina izmantot iespēju apmeklēt individuālas nodarbības vingrošanas zālē, par nodarbības laiku vienojoties personīgi ar treneri Faniju, zvanot pa tālruni 29478169.

Individuālās nodarbības notiek vienam vai vienlaicīgi diviem klientiem ar zaļajiem sertifikātiem, pielāgojot nodarbības plānu klienta veselības un fitnesa mērķiem.

Savukārt, sākot ar 15. jūliju, piedāvāsim iekštelpās grupu nodarbību Pilates kopā ar treneri Fanija Šitca otrdienu un ceturtdienu vakaros plkst. 18.30. Nodarbībās drīkstēs piedalīties personas ar zaļo sertifikātu. Kā arī nodarbībās ir ierobežots cilvēku skaits. Aicinām pieteikties nodarbībām jau tagad, zvanot pa tālruni 25448860.


Atgādinām, ka zaļo sertifikātu var iegūt personas:

  • vecumā no 12 gadiem, kuriem ir COVID19 vakcinācijas sertifikāts, kas apliecina, ka personai ir noslēgts vakcinācijas cikls;
  • vecumā no 12 gadiem, kuriem ir COVID19 pārslimošanas sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir pārslimojusi Covid-19 infekciju;
  • vecumā no 12 gadiem, kuriem ir pēdējo 48h laikā veikts negatīvs Covid-19 tests (pieaugušajiem testēšanu bez maksas valsts nodrošinās līdz š.g. 1. augustam, bet bērniem no 12 līdz 17 gadiem līdz 1. septembrim).

Ierodoties Siguldas Sporta centrā, ir jāuzrāda QR kods un personas apliecinošs dokuments (pase vai ID karte). QR kodu iespējams lejuplādēt savā tālrunī vai izdrukāt no mājas lapas: https://covid19sertifikats.lv/.

Tiekamies Siguldas Sporta centrā!

 

x

Nosūtīt ziņu