Water icon 28

Grupu nodarbības augusta mēnesī

30.07.2021

Aicinām pavadīt aktīvi augusta mēnesi un apmeklēt grupu nodarbības Siguldas Sporta centrā gan iekštelpās, gan ārā kopā ar treneriem, vai arī pieteikties uz individuāliem treniņiem.

Augusta mēnesī tiks piedāvātas āra grupu nodarbības: “Vispārējā fiziskā sagatavotībā bērniem vecumā no 4 līdz 8 gadiem”, “Aerobika”, “Veselības vingrošana”, “Cigun” un “Grūtnieču vingrošana”. Augusta mēnesī tiks piedāvātas arī grupu nodarbības iekštelpās: otrdienās un ceturtdienās plkst. 18.30 “Pilates” kopā ar Faniju Šitcu un pirmdienās, trešdienās plkst. 18.30  “Ūdens aerobika” lielajā peldbaseinā kopā ar treneri Anitu Baumani.

Grupu nodarbības notiek saskaņā ar www.siguldassports.lv publicētu nodarbību grafiku. Pilnais grupu nodarbību grafiks ir pieejams šeit. Uz nodarbībām obligāti ir iepriekš jāpiesakās, zvanot pa tālruni 25448860.

Apmaksa par āra nodarbībām ir jāveic Siguldas Sporta centra kasē pirms nodarbības sporta centra darba laikos. Grupu nodarbībām iekštelpās cena ir  9.00 eiro. Savukārt grupu nodarbības, kuras notiek ārtelpās cena ir 8.00 eiro. Ar Siguldas novada identifikācijas karti tiek piešķirta 10% atlaide gan nodarbībām ārā, gan iekštelpās.

Aicinām apmeklētājus ierasties uz nodarbībām ar saviem vingrošanas paklājiņiem un inventāru pēc lietošanas dezinficēt. Dezinfekcijas līdzeklis jājautā treneriem.

Uz tikšanos Siguldas Sporta centrā!

 

x

Nosūtīt ziņu