Water icon 28

4. septembrī atsākam Peldētapmācības skolas nodarbības

04.09.2021

Priecājamies paziņot, ka daļēji darbību ir atsākusi mūsu Peldētapmācības skoliņa kopā ar trenerēm - Ievu Ozoliņu, Anitu Veidi, Olitu Viduci, Daigu Jankausku, Andru Fridrihsoni un Diānu Treiju. Interese ir ļoti liela un pašlaik priekšroku dodam audzēkņiem, kuri peldēja pie mums pirms Siguldas Sporta centra aizvēršanas Covid-19 pandēmijas dēļ.

Uz oktobra mēnesi plānojam papildus grupas. Ja ir radusies interese, ir iespēja iestāties gaidīšanas rindā, rakstot bērna vārdu, uzvārdu, vecumu, dzimšanas gadu uz e-pastu: peldi@siguldassports.lv. Laika gaitā vietas uz grupām atbrīvojas un pie pirmās iespējas aicinām bērnus no gaidīšanas saraksta uz peldēšanas grupām.
Peldēšanas nodarbībās bērni iemācās pareizu peldēšanas tehniku, ņurkošanu ūdenī, drošību uz ūdens un uzlabo jau esošās peldēšanas prasmes.
Novēlam mūsu Peldētapmācības skolas Kurkulīšiem (6-18 mēneši), Vardītēm (1,5-2,5 gadi), Grundulīšiem (2,5-4 gadi), Asarīšiem (5-7 gadi), Līdaciņām (7-10 gadi) un Delfīniem (11-14 gadi) aizraujošus peldēšanas treniņus!
x

Nosūtīt ziņu