Water icon 28

Siguldas Sporta centrā notiks Latvijas čempionāts akvatlonā

10.09.2021

Svētdien, 12. septembrī, Siguldas Sporta centrā norisināsies Siguldas Akvatlons. Šis būs jau ceturtais gads, kad tiek organizētas šīs sacensības, taču šogad tās notiks jaunā statusā – Latvijas čempionāts akvatlonā. Sacensības sāksies plkst. 11.00, toties dalībnieku ierašanās un reģistrācija būs iespējama no plkst. 9.30. Šajā sakarā informējam mūsu peldbaseina apmeklētājus, ka svētdien, 12. septembrī, peldbaseins publiskam apmeklējumam nebūs pieejams no plkst. 10.00 līdz plkst. 15.00. Peldētapmācības skolas nodarbības līdz plkst. 15.00 nenotiks.

Sacensības norisināsies vairākās grupās un dažādās distancēs. Lai piedalītos sacensībās, nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, to iespējams veikt tiešsaistē vietnē   triatlons.lv  vai   sportlat.lv. Pirms pieteikšanās dalībnieki aicināti iepazīsties ar sacensību nolikumu, kas lasāms   šeit.

Dalības maksa – 6–15 eiro.

Sacensības norisinās ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Atgādinām, ka joprojām jāievēro piesardzības pasākumi un individuālā atbildība par savu veselību. Aicinām rūpēties par roku higiēnu un izmantot publiski pieejamos dezinfekcijas stendus, kā arī ievērot distanci un sanitāro protokolu, apmeklējot publiskas vietas un pasākumus.

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē  www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

x

Nosūtīt ziņu