Water icon 28

Notiks peldēšanas sacensības “S!-Peld 2021” pieaugušajiem un bērniem

04.10.2021

8. oktobrī Siguldas Sporta centra lielajā peldbaseinā plkst. 16.30 norisināsies peldēšanas sacensības “S!-Peld 2021” gan maziem, gan lieliem peldētājiem. Šajās sacensībās noskaidrosim ātrākos peldētājus Siguldas novadā un uzaicināto sportistu vidū.

Peldēšanas sacensībās aicināts piedalīties ikviens peldēšanas entuziasts, sākot no 7 gadu vecuma, kurš ir apguvis peldēšanas prasmes. Sacensībās dalībnieki startē individuālā ieskaitē 3 vecuma grupās: 2007. gadā dzimušie un vecāki; 2008. - 2009. gadā dzimušie; 2010. – 2014. gadā dzimušie.

Viens dalībnieks var piedalīties ne vairāk kā divās disciplīnās. Dalībnieki peld 100 m brasā, 100 m brīvajā stilā, 100 m uz muguras un 100 m kopleksā.

Dalības maksa par distanci ir 3.00 EUR vai par divām distancēm 5.00 EUR. Siguldas novada iedzīvotāju ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās tiek piešķirta 10% atlaide.

Sacensību nolikums ir pieejams šeit.

Sacensību reģistrācija pieejama šeit - www.siguldassports.lv/starts

Sacensību “S!-Peld 2021” pirmo trīs vietu ieguvējus individuāli apbalvos ar sacensību medaļām un diplomiem pēc sacensību dienas. Visi dalībnieki, kuri būs piedalījušies sacensībās, saņems e-diplomus.

“S!-Peld 2021” peldēšanas sacensības nebūtu iespējamas bez atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldības, Siguldas Sporta centrs, SIA “Rāmkalni Nordeco”, “KLIKK” centrs un dabīgais minerālūdens “885”.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.  Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt  www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/  vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu