Water icon 28

Siguldas Sporta centrs atsāk darbību no 15.novembra

11.11.2021

Esam priecīgi paziņot, ka pēc mājsēdes beigām, no 15. novembra Siguldas Sporta centrs atsāk savu darbību epidemioloģiski drošā vidē. Apmeklētājiem zaļajā režīmā būs pieejams peldbaseins, Spēka zāle un grupu nodarbības ierastajos darba laikos, kā tas bija pirms mājsēdes ieviešanas. Latvijas valsts svētku dienā 18. novembrī un arī 19. novembrī būsim atvērti tāpat kā brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 20.00.

Ir laiks atgūt iekavēto! Aicinām jau no šodienas klientus rezervēt savu apmeklējumu uz grupu nodarbībām un Spēki zāli mobilajā aplikācijā “Bookla”. Klientu skaits visām zonām un nodarbībām ir ierobežots, tāpēc lūdzam veikt pierakstu savlaicīgi. Grupu nodarbību grafiks novembrim pieejams šeit. Atgādinām, ka Spēka zāle klientiem ir jāatstāj 15 minūtes pirms darba laika beigām.

Informējam, ka 15. novembrī grupu nodarbības pie Anitas Baumanes nenotiks.

Par VFS bērniem no 9 līdz 15 gadiem un ūdens aerobiku plašāka informācija būs rītdien.

Peldbaseinu individuāli drīkst apmeklēt:
  •  pieaugušie ar vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu;
  •  bērni no 12 gadiem ar sadarbspējīgu sertifikātu;
  •  bērni līdz 12 gadiem kopā ar vecāku, ja bērnam ir Covid-19 pārslimošanas sertifikāts.

Peldbaseins publiskai lietošanai pieejams darba dienu rītos no plkst. 7.00 līdz 8.00 un vakaros no plkst. 18.00 līdz 21.00, bet brīvdienās visu dienu no plkst. 10.00 līdz 20.00. Peldbaseina apmeklējums obligāti jārezervē, zvanot pa tālruni 25448860. Atgādinām, ka peldbaseina zona klientiem ir jāatstāj 15 minūtes pirms darba laika beigām.

Ūdens atrakciju parks un kafejnīca paliek slēgta līdz noteikto ierobežojumu atcelšanai.

Atceries, ka ierodoties Siguldas Sporta centrā, ir jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un personas apliecinošs dokuments (pase vai ID karte). Sporta centra telpās obligāti ir jālieto sejas un deguna aizsargmaska līdz sportošanas zonai (Spēka zālei, peldbaseinam, grupu nodarbības norises vietai) un jāievēro 2 m distance vienam no otra (izņemot sporta aktivitātes laikā, kur tas nav iespējams).

Esam atbildīgi un tiekamies Siguldas Sporta centrā!

x

Nosūtīt ziņu