Water icon 28

Peldētapmācības skolas nodarbības atsākas ar 15. novembri

14.11.2021

Informējam, ka Siguldas Sporta centrs un Peldētapmācības skola atsāk darbību ar 15. novembri “zaļajā režīmā”.

Pēc Ministru kabineta rīkojuma Nr. 720 un Ministru kabineta noteikumiem Nr. 662 Peldētapmācības skolas grupu nodarbības drīkst apmeklēt:

  1. bērni pirmsskolas vecumā ar vecākiem, kuriem ir sadarbspējīgs sertifikāts (vakcinācijas vai pārslimošanas digitālais Covid-19 sertifikāts, kurš ir jāuzrāda pirms katras nodarbības klientu apkalpošanas speciālistiem kopā ar personu apliecinošu dokumentu (ID karte vai pase));
  2. bērni skolas vecumā līdz 11 gadiem (ieskaitot) ar izglītības iestādē veiktiem testiem (testi katru reizi ir jāuzrāda izdrukātā vai digitālā veidā klientu apkalpošanas speciālistiem);
  3. bērni vecumā no 12 gadiem ar vakcinācijas vai pārslimošanas digitālo Covid-19 sertifikātu (vakcinācijas vai pārslimošanas digitālais Covid-19 sertifikāts, kurš ir jāuzrāda pirms katras nodarbības klientu apkalpošanas speciālistiem kopā ar personu apliecinošu dokumentu (ID karte, pase vai skolēnu apliecība)).

Iepriekš iegādātie Peldētapmācības skolas abonementi tiks aktivizēti brīdī, kas sāksiet apmeklēt nodarbības.

Ūdens aerobikas nodarbības pie Anitas Baumanes un Diānas Treijas notiks, bet to apmeklētāju skaits tiks samazināts līdz 10, tāpēc lūdzam laicīgi rezervēt savu apmeklējumu, izmantojot mobilo aplikāciju “Bookla”.

Ūdens atrakciju parks un kafejnīca paliek slēgta līdz noteikto ierobežojumu atcelšanai.

Atcerieties, ka, ierodoties Siguldas Sporta centrā, ir jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un personas apliecinošs dokuments pie katra apmeklējuma (pase vai ID karte, skolēniem der arī skolēnu apliecība). Visās telpās obligāti ir jālieto sejas un deguna aizsargmaska līdz sportošanas zonai (Spēka zālei, peldbaseinam, Vingruma zālei vai TRX zālei) un jāievēro 2 m distance vienam no otra (izņemot sportošanas laikā).

Informējam, ka 18. un 19. novembrī Siguldas Sporta centrs darbosies brīvdienu režīmā un grupu nodarbības nenotiks.

Paldies par jūsu pacietību un priecājamies, ka tiksimies jau pavisam drīz!

x

Nosūtīt ziņu