Water icon 28

Ūdens parks atsāk darbu no 2. decembra

29.11.2021

Lieliski jaunumi! Mūsu labsajūtas un atpūtas Ūdens parks atsāks savu darbību no 2.decembra. Ūdens parks būs atvērts 4 dienas nedēļā: ceturtdienās un piektdienās no plkst. 17.30 līdz 20.30 un brīvdienās no plkst. 10.30 līdz 19.30. Jau no šodienas var rezervēt savu apmeklējumu mobilajā aplikācijā “Bookla’’.

Kopā ar ģimeni varēsi sildīties +30 grādos, relaksēties džakuzi vannā, izkarsēties trīs dažādās pirtīs un pēc tam atvēsināties aukstajā baseinā. Arī pašiem mazākajiem pieejams bērnu atpūtas stūrītis ar slidkalniņu un ūdenskritumu.

Ūdens slīdrenes pagaidām ir slēgtas.

Kafejnīca paliek slēgta vēl līdz noteikto ierobežojumu atcelšanai.

Apmeklējumu ir iespēja rezervēt ik pa stundai un viena apmeklējuma laiks ir ne vairāk kā 2 stundas, ieskaitot laiku ģērbtuvēs. Pilnais Ūdens atpūtas parka cenrādis pieejams šeit.

Epidemioloģiski drošā vidē Ūdens parku drīkst apmeklēt:

  • pieaugušie ar vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu;
  • bērni no 12 gadiem ar negatīvu laboratoriski vai izglītības iestādē veiktu testu, kas nav vecāks par 72 stundām;
  • skolēni līdz 12 gadiem ar negatīvu izglītības iestādē veiktu testu,
  • pirmsskolas vecuma bērniem testu uzrādīt nav nepieciešams, bet kopā tikai ar pieaugušo ar sadarbspējīgu (vakcinācijas vai pārslimošanas) sertifikātu.

Atceries, ka, ierodoties Siguldas Sporta centrā, ir jāuzrāda vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un personas apliecinošs dokuments (pase vai ID karte, skolēniem der arī skolēnu apliecība). Visās telpās obligāti ir jālieto sejas un deguna aizsargmaska līdz atpūtas zonai un jāievēro 2 m distance vienam no otra.

 

 

x

Nosūtīt ziņu