Water icon 28

No 21. februāra peldbaseina apmeklējuma rezervācija notiks mobilajā aplikācijā Bookla

15.02.2022

Lai nodrošinātu ērtāku un ātrāku pakalpojumu rezervēšanu Siguldas Sporta centrā, no 21. februāra arī peldbaseina apmeklējums būs jāveic mobilajā aplikācijā Bookla. Tas ļaus mūsu klientiem bez rindas rezervēt, atcelt un mainīt apmeklējumu jebkurā vietā un laikā.

Jāņem vērā, ka mazajam un lielajam peldbaseinam ir dažāds noslogojuma grafiks un atļautais apmeklētāju skaits, tas nozīmē, ka katra peldbaseina apmeklējums ir jārezervē atsevišķi. Ja apmeklētājs vēlas doties uz lielo peldbaseinu, tad jārezervē laiks uz lielo peldbaseinu, bet, ja vēlas apmeklēt arī mazo peldbaseinu, tad atsevišķi jārezervē laiks arī uz mazo peldbaseinu. Veicot rezervāciju peldbaseina apmeklējumam, pie konkrētā personu skaita jānorāda viss apmeklētāju skaits, tajā skaitā bērni bez vecuma ierobežojuma. Samaksa par peldbaseinu jāveic kasē, apmeklējuma kopējais laiks ir 90 minūtes (60 minūtes laiks peldbaseinā un 30 minūtes ģērbšanās).

Peldbaseins individuālajam apmeklējumam ir pieejams darba dienu rītos no plkst. 7.00 līdz 8.00 un vakaros no plkst. 18.00 līdz 22.00, kā arī brīvdienās visu dienu no plkst. 10.00 līdz 20.00.

x

Nosūtīt ziņu