Water icon 28

Siguldas Sporta centram 5 gadu jubileja

19.04.2022

Siguldas Sporta centrs šī gada aprīlī atzīmē savu 5 gadu jubileju. Šo gadu laikā centrs ar saviem piedāvātajiem pakalpojumiem ir ierindojies kā viena apmeklētākajām vietām Siguldā, sasniedzot vairāk nekā 860 tūkstošus apmeklētājus šo gadu laikā.

Mēs esam priecīgi, ka katru gadu augam un attīstāmies, kā arī spējam piedāvāt arvien plašāku izklaides un sporta pakalpojumu klāstu. Kopš centra atvēršanas pie mums ir notikušas vairāk nekā 50 dažāda veida grupu nodarbības, katru mācību gadu peldētprasmi ir apguvuši visi novada skolu skolēni, kā arī sporta skolas audzēkņi, bet mūsu Peldētapmācības skoliņā savus pirmos soļus peldēšanā sākot no 6 mēnešu vecuma apgūst vienlaicīgi aptuveni 500 bērni gan no Siguldas novada, gan tuvākajiem blakus novadiem. Savukārt, Eiropas projekta “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros, kas ir devis iespēju visiem Siguldas un blakus esošos novadu iedzīvotājiem piedalīties bezmaksas nodarbībās. Projekta laikā jau notikušas 958 nodarbības un piedalījušies 7670 iedzīvotāji.

 Ir attīstīti sporta medicīnas pakalpojumi, kas sniedz iespēju iedzīvotājiem un sportistiem iegūt fizioterapeitu, sporta ārstu, kardiologu un uztura speciālista konsultācijas.

Ik gadu Siguldas Sporta centrā notiek aptuveni 15 dažādi lielie sporta pasākumi tādos sporta veidos, ka badmintons, peldēšana, basketbols, volejbols, futbols, sporta dejas, džudo, karatē, svarcelšana, akvatlons, kā arī ik gadu pie mums mājvietu ir radusi Veselības un sporta nedēļa.

Augsto sasniegumu sportā esam pagodināti ik gadu uzņemt gan vietējos, gan ārvalstu sportistus no vairāk kā 24 pasaules valstīm tādos ziemas sporta veidos kā kamaniņu sportā, skeletonā un boslejā.

 

x

Nosūtīt ziņu