Water icon 28

Noskaidroti sacensību S!-Peld 2022 pirmā posma uzvarētāji

16.05.2022

Piektdien, 13. maijā, Siguldas Sporta centra lielajā peldbaseinā notika sacensību S!-Peld 2022 pirmais posms, kas pulcēja 101 dalībnieku, no kuriem labus rezultātus uzrādīja arī siguldieši. Sacensību otrais posms plānots šī gada decembrī.

Pirmajā S!-Peld 2022 sacensību posmā līderi savās vecuma grupās ir Margarita Pavlova (Siguldas Sporta skola) S9 grupā, Gusts Bērziņš (Siguldas Sporta skola) V9 grupā, Undīne Bērziņa (Siguldas Sporta skola) S11 grupā, Alberts Frīdrihs Teibe (Sporta klubs Apex) V11 grupā, Anete Anspoka (Siguldas Sporta skola) S13 grupā, Oskars Mikus Ermansons V13 grupā, Emīlija Strazdiņa (Siguldas Sporta skola) S15 grupā, Toms Balanass (Siguldas Sporta skola) V15 grupā, Sofija Puciello (Sporta klubs Ziemeļpols) S17 grupā, Olita Viduce (Siguldas Sporta skola/Siguldas Sporta centrs) S Open grupā, Dāvis Paeglis V Open grupā un Valentīns Pavlovs V40+ grupā. Kopējie sacensību rezultāti pieejami šeit. 

S!-Peld 2022 ir bērnu un pieaugušo peldēšanas sacensības, kuras mērķis ir popularizēt peldēšanu visās vecuma grupās, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu.

Peldēšanas sacensību dalībnieki tiek vērtēti katrā posmā atsevišķi un apbalvoti katra posma pirmo trīs vietu ieguvēji ar medaļām un atbalstītāju balvām.

Sacensības atbalsta Siguldas novada pašvaldība, Siguldas Sporta centrs, Muesli Graci un WATER 885.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.  Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt  www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/  vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

 

x

Nosūtīt ziņu