Water icon 28

No 1. septembra Siguldas Sporta centrā gaidāmas izmaiņas atsevišķu pakalpojumu cenās

25.08.2022

Energoresursu izmaksu pieaugums skar ne tikai mājsaimniecības, bet arī uzņēmumus. Šobrīd Siguldas Sporta centram energoresursu izmaksas ir palielinājušās par 20-40%, tas ietekmē cenu pieaugumu atsevišķām pakalpojumu pozīcijām, vidēji par 10%, īpaši tām sportošanas zonām, kuru uzturēšanai visvairāk tiek patērēti energoresursi un tās ir Ūdens atrakciju parks un lielais, mazais peldbaseins.

No š.g. 1.septembra vienreizējs peldbaseina apmeklējums (1 stunda) izmaksās 8 EUR pieaugušajiem, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām (1 stunda) 7 EUR. Vienreizējam apmeklējumam tiek piemērota gan Siguldas novada iedzīvotāja identifikācijas kartes atlaide (10%), gan Siguldas novada daudzbērnu ģimenes atlaide (papildus 10%). Lai regulārajiem peldbaseina apmeklētājiem izmaksas būtiski nepalielinātos, iesakām iegādāties peldēšanas abonementus, tā, piemēram, viena mēneša abonements pieaugušajiem izmaksās 43 EUR, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām 38 EUR. Pie nosacījuma, ja viens pieaugušais apmeklēs peldbaseinu divas reizes nedēļā, viens apmeklējums izmaksās 5,38 EUR, bet ar Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas kartes atlaidi 4,84 EUR, savukārt skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām attiecīgi 4,75 EUR un ar Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas kartes atlaidi 4,28 EUR. Vienas nodarbības izmaksas vēl būtiskāk var samazināt, iegādājoties 3, 6 vai 12 mēnešu abonementus. 

Arī Ūdens atrakciju parka apmeklējumam ir izmaiņas cenrādī. Vienreizējs apmeklējums darba dienās uz divām stundām pieaugušajiem izmaksās 15,50 EUR, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām 12,50 EUR, savukārt brīvdienās pieaugušajiem apmeklējums izmaksās 18,50 EUR, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām 15,50 EUR. Arī Ūdens atrakciju parkā ar Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karti tiek piešķirta atlaide.  

Spēka zāles vienreizējs apmeklējums pieaug nedaudz un pieaugušajiem izmaksās 8,50 EUR, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām 8 EUR. Attiecīgi viena mēneša abonements Spēka zālei izmaksās 40 EUR un skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām 36 EUR. Arī Spēka zālē regulārajiem apmeklētājiem ir iespēja iegādāties 3, 6 vai 12 mēnešu abonementus, tādejādi regulāros apmeklējumus padarot vēl izdevīgākus.

Cenu izmaiņas neskars Grupu nodarbības, kā arī individuālos treniņus Spēka zālē, peldbaseinā vai Vingruma zālē, kur apmeklētājiem tiek saglabātas līdzšinējās cenas.   

Siguldas Sporta centrs arī turpmāk nodrošinās kvalitatīvu, atbalstošu sportošanas un aktīvās atpūtas vidi. Tiekamies Siguldas Sporta centrā!  

x

Nosūtīt ziņu