Water icon 28

Siguldas Sporta centrs uzsāk 1. septembri ar vairākiem jaunumiem

01.09.2022

Ņemot vērā vispārizglītojošās, profesionālās un interešu izglītības iestāžu un organizāciju aktīvo darbību Siguldas Sporta centrā, ik gadu pirmais septembris ir jauns atskaites punkts, kad Sporta centra darbība un noslodze būtiski palielinās. Arī 2022./2023.mācību gadu uzsākot, Siguldas Sporta centrā plānoti vairāki jaunumi.

Šajā mācību gadā Siguldas Sporta centrā sporta stundas peldēšanā aizvadīs Siguldas Valsts Ģimnāzijas, Siguldas pilsētas vidusskolas, Siguldas 1. pamatskolas un Laurenču sākumskolas audzēkņi no pirmās līdz vienpadsmitajai klasei. Ja līdz šim peldēšana sporta stundu ietvaros bija no 2. līdz 12. klasei, tad šajā mācību gadā Siguldas novada pašvaldības speciālisti un vispārizglītojošo skolu vadītāji atbalstīja ideju par peldēšanas prasmju apguvi jau agrākā vecuma posmā, tādejādi arī dodot iespēju 12. klases audzēkņiem vairāk laiku veltīt eksāmeniem. Pirmās trešās klases apgūs peldēšanu mācību gada otrajā pusē, kad mazākie bērni būs pieraduši pie kopējā skolas ritma. Kopumā šajā mācību gadā Siguldas Sporta centrā peldēšanas prasmes sporta stundu ietvaros apgūs vismaz 2149 audzēkņi.

Ar septembra mēnesi būtiski pieaug arī grupu nodarbību skaits un daudzveidība. Sporta centrā atgriežas tādas nodarbības kā Bodymind pie Lienas Ozoliņas Karnītes, TRX pie Anitas Baumanes, Ūdens aerobika pie Diānas Treijas, Aquafitmat, Funkcionālais Fitness, rīta un vakara Verve pie Ineses Miltiņas un rīta Pilates un Cigun pie Fanijas Šitcas! Grupu nodarbību grafiks pieejams šeit:  https://bit.ly/2MNB8fD 

Ar 3. septembri atgriežas arī Peldētapmācības skola, kur būs iespēja šajā mācību gadā apgūt peldēšanas prasmes līdz 2023.gada 14. jūnijam. Uz jaunā mācību gada sākumu jau pieteikušies ap 500 audzēkņiem dažādās vecuma grupās, no sešu mēnešu vecuma līdz pieaugušajiem.  

 Siguldas Sporta centrs šajā mācību gadā īpaši aicina individuālos peldētājus izmantot peldbaseinu ne tikai darba dienas vakaros un brīvdienās, bet arī darba dienu rītos no plkst.7.00 līdz 8.00. Šajā rīta stundā visiem būs iespēja peldēt par draudzīgāku cenu – 6.00 EUR, šai cenai netiek piemērotas papildus atlaides. Visiem peldētgribētājiem jāņem vērā, ka Peldbaseina pirts tiks ieslēgta darba dienās no plkst.18.00.

 Ar š.g. 1. septembri izmaiņas arī darba laikos: darba dienās peldbaseins atvērts no plkst. 7:00 līdz 22:00 un brīvdienās no 10:00 līdz 20:00, savukārt Spēka zāle darba dienās no plkst. 8:00 līdz 21:00. Ūdens atrakciju parks strādās no otrdienas līdz piektdienai no plkst. 14:00 līdz 22:00, savukārt brīvdienās no plkst. 10:00 līdz 20:00.

Lai nodrošinās kvalitatīvu, atbalstošu sportošanas un aktīvās atpūtas vidi, ar septembri, sakarā ar energoresursu izmaiņu pieaugumu, Sporta centrā ir izmaiņas atsevišķu pakalpojumu cenās. Aktuālās cenas pieejamas mājas lapā: www.siguldassports.lv.

Tiekamies Siguldas Sporta centrā uz aktīvu, piepildītu un sportisku septembri!

x

Nosūtīt ziņu