Water icon 28

Peldbaseina un Ūdens atrakciju parka tehniskais pārtraukums

13.06.2023

Peldbaseinā un Ūdens atrakciju parkā tiek plānots ikgadējais tehniskais pārtraukums, kas nepieciešams, lai pilnībā nomainītu peldbaseina sistēmās ūdeni, kā arī veiktu dažādus tehniskos darbus.

Ūdens atrakciju parks un Peldbaseins būs slēgts no 24. jūnija līdz 9. jūlijam.

Ņemot vērā, ka Siguldas novada izglītības iestādes skolēni jūnijā vairs neapmeklēs Peldbaseinu, individuālajiem apmeklētājiem peldbaseins ir pieejams krietni biežāk. Dodies uz mobilo aplikāciju Bookla un ieskaties visos pieejamajos brīvajos Peldbaseina laikos, kā arī neaizmirsti rezervēt apmeklējumu! 

Tehniskā pārtraukuma laikā Siguldas Sporta centrā turpinās darboties Spēka zāle, Vingruma zāle, TRX zāle un Grupu nodarbības.

Ar 10. jūliju uzskāsim arī vasaras Peldētapmācības skolas nodarbības, kas turpināsies līdz pat 31. augustam.  

Peldētapmācības nodarbībās tiek apgūtas visas nepieciešamās iemaņas drošai un brīvai peldēšanai. Turklāt, šis sporta veids ir saudzīgs organismam, jo balsta ķermeni, samazinot traumu risku un saudzējot locītavas.

Aicinām pievienoties vasaras Peldētapmācības skoliņai Kurkulīšus (6-18 mēneši), Vardītes (1,5-2,5 gadi), Grundulīšus (2,5-4 gadi), Asarīšus (5-7 gadi), Līdaciņas (7-10 gadi) un Delfīnus (11-14 gadi).

Vairāk informācija par Peldētapmācības skolu un pieteikšanās nodarbībām šeit: https://bit.ly/3UHrJ8V

Kā arī, zvanot uz tālruni 27888159 vai rakstot uz peldi@siguldassports.lv.

x

Nosūtīt ziņu