Water icon 28

Nedēļas nogalē notiks Latvijas čempionāts triālā

17.07.2018

Sestdien, 21.jūlijā, Fischer Slēpošanas centrā notiks Latvijas čempionāta triālā 2.posms. Sacensības pulcēs Baltijas spēcīgākos mototriāla braucējus iesācēju, amatieru, bērnu un pieaugušo profesionāļu klasēs.

No plkst.9.00 startēs bērnu klases – Elektro, Mini 5+ un Mini 8+. Bērnu trase, kas sastāvēs no dabīgiem un mākslīgi veidotiem triāla šķēršļiem, būs izvietota Fischer Slēpošanas centra teritorijā. Savukārt dienas otrā pusē no plkst.12.00 startēs pieaugušo klases. Pieaugušo trase sastāvēs tikai no dabīgajiem šķēršļiem Lorupes tilta un gravas apkārtnē, tādējādi pieaugušo trase Siguldā būs vienīgais Latvijas čempionāta posms, kas sniegs iespēju izbaudīt pilnībā klasisku triālu.

Latvijas čempionāta līderis šobrīd absolūtajā vērtējumā ir Kristers Einass (Grobiņas MK), kurš šogad ir potenciālais līderis cīņā par čempiona titulu. Savukārt bērnu klasēs dominē Siguldas jaunie triālisti, cīnoties par godalgotām vietām sezonas kopvērtējumā.

Dalībnieku reģistrācija sāksies no plkst.8.00, savukārt jau plkst.9.00 notiks bērnu klašu pirmā dalībnieka starts. Bērnu klašu apbalvošana notiks aptuveni plkst.11.20. Drīz pēc tam plkst.12.00 sāksies pieaugušo klases pirmā dalībnieka starts, un apbalvošana plānota aptuveni plkst.17.30.

Sportistu pieteikšanās anketa pieejama šeit. Ar dalībnieku sarakstu var iepazīties šeit. Detalizētāka informācija par sacensību norisi aplūkojama sacensību nolikumā.

x

Nosūtīt ziņu