Water icon 28

Treneri / instruktori

Centrā ir sertificēti treneri un instruktori, kuri labprāt sniegs savu padomu un palīdzēs sportot gribētājiem pareizi apgūt sportošanai nepieciešamās prasmes. Atkarībā no jūsu mērķa treneri un instruktori ieteiks katram atbilstošākās grupu nodarbības.

Linda Līce

Linda Līce

TRX trenere

Linda ir trenere TRX grupu nodarbībām Siguldas Sporta centrā un viņas motivācija un iedvesma ir klienti – viņu enerģija, cīņas spars, smiekli un laimīgās sejas pēc aizvadītā treniņa. Lindai ir četru gadu pieredze TRX individuālo un grupu nodarbību vadīšanā.
Kopš mazotnes Linda ir pozitīvi atkarīga no fiziskām aktivitātēm. Bērnībā nodarbojās ar sporta dejām, bet šobrīd aizraujas ar MTB un skriešanu. Linda ir sertificēta fizioterapeite, absolvējusi Rīgas Stradiņa universitātes Rehabilitācijas fakultāti, iegūstot fizioterapeita kvalifikāciju, kā arī ieguvusi TRX un GSTC trenera sertifikātu.

Linda:,,Es lepojos ar saviem klientiem, gan sportistiem, kuri uzlabojuši savus rezultātus, kopš iekļāvuši TRX savos treniņu plānos, gan tiem, kuri uzlabojuši un stiprinājuši savu fizisko veselību.”

TRX, Vesela mugura, Vispārattīstošā vingrošana skolēniem trenere.

x

Nosūtīt ziņu