Water icon 28

Treneri / instruktori

Centrā ir sertificēti treneri un instruktori, kuri labprāt sniegs savu padomu un palīdzēs sportot gribētājiem pareizi apgūt sportošanai nepieciešamās prasmes. Atkarībā no jūsu mērķa treneri un instruktori ieteiks katram atbilstošākās grupu nodarbības.

Anita Siliņa (Kažemāka)

Anita Siliņa (Kažemāka)

Grupu nodarbību trenere

Vieglatlētikas trenere, uzturzinātniece, sportist, kā arī vairākkārtēja Latvijas čempionātu titulu ieguvēja maratonā, pusmaratonā un citās skriešanas distancēs, pārstāvot Latvijas izlasi Pasaules un Eiropas čempionātos gan kā maratoniste, gan kā soļotāja. 18 gadu pieredze profesionālajā sportā, 10 gadu pieredze kā trenerei. 
Trenere ar plašu diapazonu, kas palīdz sagatavoties noskriet savus pirmos 5km, gan sagatavoties 42km maratona distancēm, gan izcīnīt titulus Latvijas čempionātos, gan sakartot savu vispārējo fizisko sagatavotību un uztura nianses. Aktīva daudz un dāžādos sporta pasākumos. Organizē skriešnas un fiziskās sagatavotības nometnes Portugālē.
Anita saka: "Trenējies gudri un par labu savam ķermenim! Man kā trenerei prioritāte ir audzēkņa veselība un izvirzītā mērķa sasniegšana, tāpēc savas zināšanas un pieredzi apvienoju, lai katram pielāgotu treniņprocesu, kas gan sakārtos veselības stāvokli kopumā un attiecīgi arī efektīvāk palīdzēs sasniegt izvirzītos mērķus."
x

Nosūtīt ziņu