Water icon 28

Treneri / instruktori

Centrā ir sertificēti treneri un instruktori, kuri labprāt sniegs savu padomu un palīdzēs sportot gribētājiem pareizi apgūt sportošanai nepieciešamās prasmes. Atkarībā no jūsu mērķa treneri un instruktori ieteiks katram atbilstošākās grupu nodarbības.

Alehandro Purons Sids

Alehandro Purons Sids

Grupu nodarbību treneris

Alehandro ir jogas pasniedzējs ar vairāku desmitu gadu pieredzi, praktizējoties pie dažādiem jogas guru Meksikā, Indijā, Amerikā. Alehandro ir starptautiski akreditēts kā RYT 200 jogas skolotājs Ashtanga jogas un atjaunojošās jogas praktizēšanā, kā arī piekopj Ajengāra jogu. 

Savas jogas nodarbības Alehandro pielāgo Latvijas iedzīvotāju vajadzībām, lai palīdzētu viņiem trenēt fokusēšanos uz elpošanu, kā aktīvu meditāciju. Paceltu pārliecību, sekojot līdzi kā palielinās ķermeņa elastība un spēks kustībās pēc katras nodarbības. 

Alehandro saka:"Kā profesionāls veselības aprūpes speciālists es aicinu jūs aizņemtajās dienā dāvāt sev dāvanu - piekopt jogu katru nedēļu, vērst uzmanību ķermeņa un prāta saiknei, kas sniedz brīvību un pārliecību. Un pašam sev teikt: "es tiešām to varu, un tas liek man justies labi.""

x

Nosūtīt ziņu