Water icon 28

Treneri / instruktori

Siguldas Peldēšanas skolas treneri sniegs palīdzību peldētprasmes apguvē, palīdzēs izkopt un noslīpēt pareizas peldēšanas prasmes.

Ieva Ozoliņa

Ieva Ozoliņa

Peldētapmācības un Fitnesa trenere

Ieva ir ieguvusi C kategorijas sertifikātu peldēšanā Sporta izglītības aģentūrā un absolvējusi Latvijas Treneru tālākizglītības centra apmācības un ieguvusi funkcionālā fitnesa trenera sertifikātu, kā arī apguvusi Teipošanas pamatkursu pie Mareka Osovska. Ieva Ozoliņa par fiziskās sagatavotības grupu un individuālo treneri strādā jau daudzus gadus un Siguldas Sporta centrā vada fitnesa un Siguldas Peldēšanas skolas nodarbības. Par savu lielāko pieredzi Ieva uzskata savus klientus un pašas ķermeni, jo mērķtiecīgi strādājot ir nometusi 11 kilogramus un ieguvusi augumu par kuru bija sapņojusi. 

Jau bērnībā Ieva skrēja pa pļavām, bet īstā aizraušanās ar sportu sākās, kad Ieva pārcēlās dzīvot uz Siguldu un iegādājās kalnu divriteni. Ievas mīļākais sporta veids ir aktīvais tūrisms dabā – riteņbraukšana pa Gaujas senlejas krastiem un rāpšanās pa Siguldas nogāzēm.

Ievas nākotnes plānos ir pilnveidoties savā profesijā un uzsākt jaunas studijas, jo Ieva uzskata, ka mācīties var visu dzīvi!

x

Nosūtīt ziņu