Water icon 28

No š.g. 1. decembra izmaiņas atsevišķās Siguldas Sporta centra pakalpojumu cenās

23.11.2022

Sporta bāzes darbības nodrošināšanas izmaksas rudens periodā turpināja pieaugt, ietekmējot arī uzņēmuma pakalpojumu izcenojumus – vidējais pakalpojumu cenu pieaugums no š.g. 1. decembra plānots 10-15% apmērā. Nedaudz palielināsies pakalpojumu cenas ūdens zonai, spēka zālei, grupu nodarbībām, kā arī, sporta zāles un skrejceliņa telpu nomai, savukārt, instruktoru individuālajiem un sporta diagnostikas pakalpojumiem cenas tiek saglabātas līdzšinējā līmenī.

Lielākais izmaksu palielinājums 2022. gadā pret 2021. gadu ir elektrības izmaksas, kas salīdzinoši pret 2021. gadu, šajā gadā ir pieaugušas kopumā par 265%. Apkures izmaksas ir pieaugušas kopumā par 112% un ūdens izmaksas par 29% no 12.2022. un par 45% no 05.2023. Cenas pacēluši arī citi Siguldas Sporta centrs pakalpojumu sniedzēji, kurus līdzīgi ir skāris energoresursu cenu pieaugums.

No š.g. 1. decembra vienreizējs peldbaseina apmeklējums (1 stunda) pieaugušajam izmaksās 9 EUR, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām (1 stunda) 8 EUR. Vienreizējam apmeklējumam tiek piemērota gan Siguldas novada iedzīvotāja identifikācijas kartes atlaide (10%), gan Siguldas novada daudzbērnu ģimenes atlaide (papildus 10%). Lai regulārajiem peldbaseina apmeklētājiem izmaksas būtiski nepalielinātos, iesakām iegādāties peldēšanas abonementus, tā, piemēram, viena mēneša abonements pieaugušajiem izmaksās 45 EUR, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām 40 EUR. Pie nosacījuma, ja viens pieaugušais apmeklēs peldbaseinu vismaz divas reizes nedēļā, viens apmeklējums izmaksās 5,63 EUR, bet ar Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas kartes atlaidi 5,06 EUR, savukārt skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām attiecīgi 5 EUR un ar Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas kartes atlaidi 4,50 EUR. Vienas nodarbības izmaksas vēl būtiskāk var samazināt, iegādājoties 3, 6 vai 12 mēnešu abonementus. 

Arī Ūdens atrakciju parka apmeklētājiem jārēķinās ar nelielām izmaiņām cenrādī. Vienreizējs apmeklējums darba dienās uz divām stundām pieaugušajiem izmaksās 16 EUR, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām 13 EUR, savukārt brīvdienās pieaugušajiem apmeklējums izmaksās 19 EUR, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām 16 EUR. Arī Ūdens atrakciju parkā ar Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karti tiek piešķirta 10% atlaide.  

Spēka zāles vienreizējs apmeklējums pieaug līdz 9 EUR pieaugušajam, savukārt skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām cena paliek tāda pati 8 EUR. Attiecīgi viena mēneša abonements Spēka zālei izmaksās 43 EUR un skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām 38 EUR. Arī Spēka zālē regulārajiem apmeklētājiem ir iespēja iegādāties 3, 6 vai 12 mēnešu abonementus, tādejādi regulāros apmeklējumus padarot vēl izdevīgākus.

Cenu izmaiņas gaidāmas arī grupu nodarbībām. Vienreizējs grupu nodarbības apmeklējums turpmāk maksās 10 EUR, skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām 9 EUR. Arī šīm cenām tiek piemērota Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas kartes atlaide 10% apmērā.  

Lai nodarbību apmeklējums būtu vēl ērtāks, ātrāks un efektīvāks no 1. decembra grupu nodarbības varēs ne tikai rezervēt, bet arī apmaksāt tiešsaistē - mobilajā aplikācijā Bookla. 

Jaunās cenas vari aplūkot ŠEIT.

Siguldas Sporta centrs arī turpmāk nodrošinās kvalitatīvu, atbalstošu sportošanas un aktīvās atpūtas vidi. Tiekamies Siguldas Sporta centrā!  

 

x

Nosūtīt ziņu